Årets bedrift i Gjesdal 2019

February 11, 2020

- Vi er veldig stolte av å bli lagt merke til og av å havne i samme selskap som tidligere års verdige vinnere av Årets bedrift i Gjesdal, sier daglig leder Even Gjesdal i Noova. 

Næringsprisen i Gjesdal deles i 2019 ut for tredje gang og skal hedre en virksomhet som skaper positivt omdømme for kommunen, har evner til omstilling, tenker nytt og ser framover. Årets bedrift er en hederspris som deles ut i samarbeid mellom Gjesdal kommune, Næringsforeningen i Stavangeregionen og Gjesdalbuen. I år har juryen vektlagt følgende:

- I år går prisen til en av de yngste og samtidig en av de mest framgangsrike bedriftene i kommunen. Bedriften skal vise til positiv resultatutvikling, kompetanseutvikling, yte god kundeservice, og ha et bevisst forhold til miljøet. Gründeren som står bak årets vinnerbedrift er økonom og oltedøl. Virksomheten som utpekte seg i år, tilfredsstille samtlige punkter i statuttene. De jobber med bærekraft innen energisektoren og har kunder i alle landets fylker. De sørger for at hoteller, bilforretninger, landsdekkende kjeder og bedrifter med store kontorbygg kan drive på en mer miljøvennlig og konkurransedyktig måte, sa ordfører Frode Fjeldsbø i Gjesdal under overrekkelsen.

De siste to årene har Noova investert i utvikling av tjenester og produkter.

- Noova har store ambisjoner på vegne av kundene til å ta ut potensialet ved optimalisering av bygningsdrift. Vi ser frem til å vise hvordan bruk av ny teknologi og datadreven innsikt kan bidra til en mer bærekraftig bygningsdrift, sier Gjesdal.

84179327_10151449252499984_3527848109293961216_n

Daglig leder Even Gjesdal (t.v.) og gründer Morten Eide tok imot prisen og ble hyllet av næringslivet på Gjesdal under festkvelden i Lokstallen 7. februar 2020. Prisen ble utdelt av ordfører Frode Fjeldsbø i Gjesdal og Harald Minge (t.h.), leder i Næringsforeningen i Stavangerregionen, fredag 7. februar. 

 

Ønsker du å vite mer om våre tjenester og produkter?
Ta gjerne kontakt med oss!