Forbedret kundeportal gir deg smartere energioversikt

December 16, 2019

Kundeportalen gir deg rapporter og analyser om bedriftens energiforbruk. Bedre innsikt over eget energiforbruk gjør deg i stand til å ta velinformerte beslutninger for å forbedre egen lønnsomhet og bærekraft.

Alle kunder i Noova får tilgang til kundeportalen som viser hvilke målere dere har med i avtalen. Det første bildet etter innlogging gir oversikt over totalt forbruk i inneværende år, på alle strømmålere som er registrert på din bedrift. Dette gir deg en bedre oversikt over strømforbruket og en smartere og mer presis strømregning.

Bedre oversikt over energiforbruk

Klikk på «Forbruk» for å velge den måleren du ønsker informasjon om. Her vises blant annet målernummer og forbruk per måned, samt temperaturinformasjon for samme tidsrom. Ved å klikke på en enkelt måned vises samme informasjon dag for dag.

Du kan også gå ned på forbruk time for time på den aktuelle dagen om ønskelig. Det er mulig å skrive ut forbruksrapport for alle perioder, med eller uten fjorårets forbruk og/eller temperaturinformasjon.

 

Enkelt å sammenligne strømforbruk

En ny og nyttig funksjon er muligheten til å sammenligne energiforbruket med samme periode året før. Har bedriften for eksempel justert driftstiden på ventilasjonsanlegget kan oversikten gi en god indikasjon på om endringen har ønsket effekt – ved å sammenligne forbruket før og etter endringen – og gjerne mot samme periode i fjor.

 

Inkluderer fakturainformasjon
I menyen øverst i kundeportalen finner dere «Fakturaer». Alle utsendte faktura listes opp, med et symbol som markerer om disse er betalt eller ikke.  Både fakturanummer, totalt beløp og forfallsdato finnes i oversikten, og er det behov for fakturakopi kan man klikke på symbolet for PDF og laste denne ned eller skrive den ut kostnadsfritt. Kreditnota vises under listen med alle faktura, og inkluderer fakturanummer, beløp og dato.

Datadreven innsikt i nye tjenester
Noova vil forsette å utvikle kundeportalen i takt med at vi utvider våre tjenester knyttet til energileveranse og oppfølging for å gjøre det enklere og mer oversiktlig for deg å være kunde.

Les hvordan du kommer i gang med 3 enkle steg!

Send oss gjerne spørsmål via kontaktskjema nederst på denne siden, eller ta kontakt med oss på  epost, chat eller telefon.