Slik sparer Thansen strøm og penger

September 13, 2019

Med butikker over hele landet er det viktig for Thansen å ha kontroll over energiforbruk og driftsutgifter for å holde kostnadene nede. Tjenesten Noova Admin gir selskapet god oversikt og sparer dem for strøm og penger.

Thansen får god oversikt og sparer strøm og penger med Noova Admin. Administrasjonssjef i Thansen, Eirik Lunner er tydelig på hvorfor Noova gjennom flere år har vært en foretrukket energipartner for selskapet.

- Noova tilbyr landsdekkende tjenester, og er helt i tråd med våre behov. Vi trenger samarbeidspartnere som komfortabelt håndterer vår bedrift som stadig ekspanderer. Noova viser evne til å sette seg godt inn i Thansens driftsmiljø og utfordringer. Som kunde blir vi godt ivaretatt og får personlig oppfølging fra dedikerte og kunnskapsrike medarbeidere, forteller Lunner.

Siden 2012 har Thansen vært kunde av Noova. Den anerkjente danske detaljhandelen har over 83 butikker i Danmark og er landets største forhandler av bilrekvisita, sykler, mopeder, fritid, med mer. I 2017 kjøpte T. Hansen opp Torshov Bilrekvisita med sine 13 butikker. De inngår nå under T. Hansen-konseptet og ved utgangen av 2019 forventes selskapet å ha omlag 30 butikker spredt over hele Norge.

Full oversikt med alle strømmålere på én faktura

Noova Admin gir god oversikt over alle strømutgifter, forenkler driften og bidrar til riktig fordeling og fakturering av energiforbruk. Tjenesten passer for bedrifter som har ett eller flere målepunkt med mange kunder, som for eksempel eiendomsselskap med flere leietakere. Den passer også for bedrifter med flere målepunkt fordelt på mange lokasjoner, som butikkjeden Thansen med 20 avdelinger registrert hos Noova. Det er ikke uvanlig at liknende kjeder mottar en faktra per strømmåler fra strømleverandøren, pluss faktura fra nettselskapet. Noova Admin samler alle kostnadene knyttet til energiforbruk i én faktura.

- Noova Admin gir full oversikt over energiforbruk, kraftpris, nettleie og administrasjon. Thansen mottar én månedlig faktura med energirelaterte utgifter for alle sine lokasjoner og unngår derfor 21 fakturagebyr, i tillegg til at de mottar gratis forbruksrapporter for hver måler, sier Grethe Nedrebø, som jobber med marked og kundestøtte i Noova.

God kontroll over totale energikostnader

I tillegg til å samle alle energirelaterte utgifter, kontrollerer Noova at Thansen ikke er registrert med flere målere per lokasjon. Vi identifiserer kostnader på målere som skulle vært sagt opp og sørger for at energikostnadene som faktureres av gårdeier stemmer overens med det faktiske energiforbruket. Lunner peker på at Thansen spare både tid og penger med Noova som energipartner.

- Tjenesten gir oss betydelige besparelser i form av gode strømavtaler og ikke minst tidsbruk. Noova hjelper oss med å overvåke energiforbruk og energikostnader på våre mange ulike lokasjoner. God oversikt gir god kostnadskontroll, sier Lunner. 

Betaler kun for strømmen som brukes

Som en del av Noova Admin-tjenesten, gjennomfører vi også en vurdering av strømforbruket tilknyttet bedriften. Vi kvalitetssikrer pris, avgift og kontrollerer at Thansen faktisk benytter næringsarealet det faktureres for.

- Vi går gjennom inn- og utmeldinger av anlegg. Det hender at bedrifter i ekspansjon åpner nye lokaler eller flytter lokasjoner. Noen ganger er ikke alle strømmålere inn- eller utmeldt. Dersom avvik oppdages, følger vi opp og sikrer rett oppgjør, avslutter Nedrebø.
 
Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat! Fyll ut skjema, så kontakter vi deg.